0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

Despre Noi

ALUMINIUM GLASS este o firma specializata intr-o gama variata de produse si servicii, fiind un partener de incredere. Mai exact, va oferim cei mai buni specialisti pentru urmatoarele servicii:

  • Confectii si montaj tamplarie de aluminiu si PVC (aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale)
  • Constructie fatade
  • Pereti cortina
  • Placari cu aluminiu compozit (placari ventilate tip bond, fatade perete cortina, usi automate, usi din sticla, luminatoare, hane industriale, panouri termoizolante)

Pe langa aceste servicii, tot noi va putem oferi si urmatoarele produse: usi sticla, vitrine pentru magazine, cabine de dus sau rulouri exterioare aluminiu, acestea fiind executate cu materiale de cea mai buna calitate. Suntem o echipa dinamica, serioasa si mai presus de orice, ne dorim sa satisfacem exigentele clientilor nostri fara exceptie. Fie ca este vorba despre interiorul sau exteriorul cladirilor, experienta vasta ne-a ajutat sa dobandim maiestria de care avem nevoie pentru a da nastere unor proiecte si lucrari exceptionale.

In ceea ce priveste elementele de feronerie si alte accesorii necesare pentru produsele noastre, colaboram cu producatori importanti si ne asiguram ca suntem in pas cu noile tendinte, designul si esteticitatea fiind importanta pentru noi si clienti. Produsele noastre indeplinesc atat criteriile de functionalitate, cat si cele estetice, raportul calitate-pret fiind unul optim. Prin urmare, daca aveti nevoie de serviciile sau produsele noastre, va stam oricand la dispozitie!

Misiunea noastra

Este de a ne evidentia prin calitatea lucrarilor executate, de a raspunde cu excelenta tuturor exigentelor constructorilor, fie ca este vorba despre interiorul sau exteriorul unei cladiri si de a ne optimiza intreaga activitate pentru a livra produsele in timp util, cu un raport optim calitate-pret.