0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

Produse si servicii

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

Toate produsele

USI DIN STICLA

USI DIN STICLA

Sticla este un material extraordinar pentru ca, spre deosebire de...

Compartimentari sticla

Compartimentari sticla

Sticla este un material extraordinar pentru ca, spre deosebire de...

TAMPLARIE ALUMINIU

TAMPLARIE ALUMINIU

Tamplaria de aluminiu este o solutie excelenta pentru constructiile atipice, care au de obicei in componenta beton, otel si sticla. Desigur, datorita rezistentei mari si izolarii termice excelente, aceasta tamplarie aluminiu poate fi utilizata pentru orice fel de constructie, avantajele sale fiind numeroase. Noi va oferim o gama diversificata de profile aluminiu pentru feretre, usi, compartimentari interioare, dar si pereti cortina.

TAMPLARIE PVC

TAMPLARIE PVC

Tamplaria PVC se remarca prin confort termic ridicat, durabilitate, izolare termica, intretinere facila, protectie, dar si o durata de viata indelungata. In comparatie cu tamplaria clasica din lemn, profilele din PVC au o serie de avantaje importante pentru orice locuinta, birou sau spatiu public.

PERETI CORTINA

PERETI CORTINA

Spre deosebire de peretele cortina celular, varianta standard este prevazuta cu profile vizibile din interior si exterior, atat pe verticala , cat si pe orizontala. Aceste sunt ideale pentru constructiile moderne si pot fi adaptate cu usurinta oricarui proiect, intr-o varietate de combinatii.

FATADE VENTILATE DE TIP BOND

FATADE VENTILATE DE TIP BOND

Fatada ventilata este un sistem de izolare exterioara, care imbina cinci caracteristici importante: izolarea termica a cladirii, izolarea fonica, impermeabilitatea, inertia termica si ventilarea peretelui. O fatada ventilata realizata cu materiale de calitate este rezistenta in timp si ofera o multime de avantaje, in comparatie cu una clasica.

PLACARI BOND ALUMINIU COMPOZIT

PLACARI BOND ALUMINIU COMPOZIT

Pentru obtinerea unor efecte arhitecturale inedite, placile de aluminiu compozit Natural bond reprezinta solutia ideala.

BALUSTRADE

BALUSTRADE

Balustrada este un element de constructie folosit pentru a margini o scara sau un balcon. Aceasta nu are doar rol decorativ, ci si unul de protectie , indeosebi acolo unde exista risc de accident.

VITRINE MAGAZINE

VITRINE MAGAZINE

Mobilierul din sticla este ideal pentru expunerea bijuteriilor, produselor de infrumusetare, produselor publicitare etc. Produsele sunt prezentate publicului in conditii optime de siguranta, iar efectele de marketing nu pot fi ignorate de catre niciun comerciant.