0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

FATADE VENTILATE DE TIP BOND

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

FATADE VENTILATE DE TIP BOND

Fatada ventilata este un sistem de izolare exterioara, care imbina cinci caracteristici importante: izolarea termica a cladirii, izolarea fonica, impermeabilitatea, inertia termica si ventilarea peretelui. O fatada ventilata realizata cu materiale de calitate este rezistenta in timp si ofera o multime de avantaje, in comparatie cu una clasica. Noi va punem la dispozitie mai multe tipuri de fatade ventilate, printre care si cea de tip BOND. Materialul folosit contine doua straturi exterioare de aluminiu (grosime standard e 0,5 mm), unite printr-un miez de polietilena de inalta densitate. Astfel,grosimea sandwich-ului poate fi de 3,4 sau mm, in functie de necesitati.

Promovam utilizarea casetelor de aluminiu compozit de tip bond datorita avantajelor de natura functionala si estetica, dar si rezistentei in timp exceptionale. Caseta se obtine in urma procesului de prelucrare tridimensionala a foilor de bond. Acestea sunt imbinate intr-un caroiaj personalizat in functie de fiecare proiect arhitectural. Sunt rigide si rezista vibratiilor, dar si evetualelor defomari in conditii de vant puternic , datorita efectului de sandwich. Partea vizibila este acoperita cu mai multe straturi de vopsea, care ii asigura rezistenta si esteticitatea.

Care sunt avantajele sistemului de tip bond? Fatada ventilata de tip bond are un aspect impecabil si foarte modern, poate fi realizata intr-o paleta cromatica bogata si nu isi pierde proprietatile estetice si cele fizice in timp. Materialele folosite sunt usor de prelucrat, astfel ca se poate obtine forma sau dimensiunea dorita prin debitare, indoire sau curbare. Desi are o greutate redusa, acest sistem se caracterizeaza prin rigiditate mare pe unitatea de suprafata. Fatada rezista la toti factorii de mediu si este omologata ca fiind rezistenta la foc. In cele din urma, va asiguram ca nu necesita intretinere speciale, deoarece impuritatile nu se impregneaza in material.

Asiguram servicii de proiectare, executie si montaj si folosim materiale de la producatori consacrati. Dumneavoastra sunteti cei care pot alege marca si culoarea dorite, insa trebuie sa stiti ca fiecare producator are gama proprie de culori. De asemenea, unii dintre ei pun la dispozitie produse speciale pentru placare interioara si exterioara, cum ar fi : Alucobond, Jbond, Etalbond, DiBond etc.

Fatade ventilate de tip TRESPA

TRESPA METEON este o gama de placaje profesionale, ce ofera arhitectilor posibilitatea de a folosi elemente decorative deosebit de calitative. Fatada ventilata de tip TRESPA este utilizata la placarea balcoanelor, fatadelor, aticelor, mobilier stradal si multe alte aplicatii pentru exterior. Placajul are in compozitie rasini termorezistente armate cu fibre din lemn si este fabricat la temperaturi si presiune inalte, ceea ce ii confera proprietati deosebite. Cu ajutorul tehnologiei EBC (polimerizare cu bombardament electronic), se obtin cele mai frumoase suprafete decorative integrate in placaj.

TRESPA METEON este un produs superior, deosebit de rezistent si cu un aspect estetic foarte placut. Din punct de vedere tehnic, placajul TRESPA are mai multe avantaje:

  • Rezista lafactorii climatici, variatii de temperatura, radiatii UV, ploi acide , gridina etc
  • Rezistenta la impact ridicata
  • Culorile se caracterizeaza prin stabilitate mare
  • Isi mentine aspectul si culoarea cel putin 10 ani
  • Impuritatile nu adera datorita suprafetei nonporoase
  • Suprafetele sau canturile placajului nu au nevoie de protectie suplimentara
  • Intretinerea si curatarea se poate face cu agenti de curatare casnici
  • Rezistenta la smulgere (mai ales in puncte sensibile precum elementele de fixare)
  • Prelucrare usoara (comparabil cu lemnul)
  • Este un produs ecologic

Asadar, in cazul in care doriti sa aflati mai multe amanunte despre acest produs, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam!