0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

USI DIN STICLA

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

USI DIN STICLA

Alegerea usilor este o etapa dificila si foarte importanta pentru amenajarea casei. Atat usile de interior, cat si usa de la intrare trebuie sa indeplineasca anumite criterii decorative si functionale. Astfel, izolarea fonica si termica, siguranta, gradul de functionalitate, dar si un stil potrivit sunt principalele aspecte de care trebuie sa tinti cont. Noi va propunem o gama variata de usi sticla, fiind specializati in placari din sticla, compartimentari, cabine de dus, pardoseli, scari si balustrade. Puteti opta pentru usi din sticla securizata, disponibile in mai multe variante: batante si glisante, armonica, colorate, sablate sau pliante.

Aceste produse sunt destinate atat spatiilor rezidentiale, cat si la birourilor, firmelor, companiilor, spatiilor comerciale etc. Spre deosebire de alte materiale, sticla confera eleganta, personalitate, dar si stil incaperilor. Usile din sticla lasa sa treaca lumina naturala, ceea ce ofera spatiilor mai multa luminozitate, dar si o nota moderna. Aceste usi din sticla pot ramane simple, sau pot fi personalizate prin sablare, dar nu numai.

Detaliile tehnice se impletesc cu cele estetice, astfel ca elementele de feronerie sunt cat mai discrete, dar in acelasi timp rezistente. Sistemul de inchidere si cel de prindere este personalizat in functie de spatiu, modelul usii, dar si cerintele beneficiarului. Prin urmare, noi va ajutam sa alegeti modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra si va oferim produse de inalta calitate, realizate cu materiale deosebite, feronerie profesionala si elemente decorative pe placul dumneavoastra.