0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

PERETI MOBILI STICLA

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

PERETI MOBILI STICLA

Peretii mobili reprezinta solutia ideala pentru compartimentarea spatiilor multifunctionale. Compartimentarile sunt realizate cu scopul eficientizarii suprafetelor, sticla fiind o solutie rapida si durabila. Noi proiectam si executam pereti mobili sticla ce denota o eleganta aparte si ofera multiple posibilitati de organizare cat mai ergonomica a spatiului interior. Specialistii nostri folosesc mai multe tipuri de sticla, dar si sisteme de prindere diferite, adaptate cerintelor primite de la clienti. Punem accent atat pe design , cat si pe functionalitate si facem tot posibililul sa va ajutam la realizarea proiectului dumneavoastra.

Peretii din sticla se afla in noile tendinte de amenajari interioare, in care apropierea de natura, transparenta si iluminat natural reprezinta concepte de baza. Totodata, specialistii cauta solutii eco, care sa nu afecteze mediul si nici sanatatea oamenilor, iar sticla se incadreaza perfect in cerintele acestora. Peretii din sticla mobili reprezinta o modalitate inovatoare si creativa de amenajare a spatiilor, flexibilitatea in executie fiind un avantajos major.

Sticla poate asigura un nivel ridicat de protectie fonica si termica, in functie de modificarile structurale necesare pentru confortul dorit. Datorita transparentei si patrunderii luminii naturale in spatiile inchise, economisirea energiei reprezinta un ajutor financiar important, mai ales pentru companii si spatii ce necesita iluminat permanent. In plus, peretii mobili se sticla pot fi personalizati cu modele diverse de tapet, imagini sau logo-uri, in functie de cerintele clientului.