0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

BALUSTRADE

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

BALUSTRADE

Balustrade din aluminiu

Balustrada este un element de constructie folosit pentru a margini o scara sau un balcon. Aceasta nu are doar rol decorativ, ci si unul de protectie , indeosebi acolo unde exista risc de accident. In cazul in care aveti nevoie de balustrade din aluminiu moderne si calitative, noi va putem ajuta. Asadar, producem si comercializam sisteme pentru balustrade aluminiu, dar si componentele si accesoriile necesare acestora, la cele mai bune preturi. Proiectarea este posibila intr-o gama variata de modele si culori, calitatea fiin aceeasi de fiecare data.

Sistemul de balustrade pe care vi-l oferim este F50, un concept bazat pe structuri simple si cat mai discrete. F50 are la baza un sistem tubular exolat sau aluminiu acoperit cu pulbere de poliester,rezultatul fiind balustrade simple, pline de eleganta si deosebi de rezistente. Intretinerea acestora este usoara, iar durata de viata variaza in functie de calitatea materialelor folosite.

Aluminiul eloxat capata aspectul inoxului, ceea ce ofera arhitecturii un plus de rafinament. Modelele noastre sunt adaptate constant la cerintele pietei si clientilor, astfel ca acestea se preteaza la majoritatea stilurilor arhitecturale. In functie de necesitati, putem proiecta si executa balustrade aluminiu pentru interior, dar si balustrade pentru exterior.

Balustradele noastre se remarca prin usurinta in montaj, intretinere facila si o conceptie tehnica in continua dezvoltare. Gama variata de culori va permite sa alegeti nuanta preferata, iar finisajele mate sau lucioase sporesc frumusetea balustradelor. Aluminiul este protejat de coroziune si nu se deterioreaza, pastrandu-si culoarea si rezistenta in timp. Prin urmare, incercam sa va oferim produse cat mai simple, dar cat mai practice in exploatare.

Balustrade din sticla cu prindere in pardoseala

Balustradele din sticla sunt cele mai potrivite pentru personalizarea interiorului locuintei sau exteriorului acesteia, oferind stil si siguranta ani indelungati. Acest element decorativ poate fi utilizat atat in spatii rezidentiale, cat si in cladiri de birouri, spatii comerciale si alte cladiri publice. Se preteaza la fel de bine si pentru scarile exterioare, sticla fiind un material rezistent si foarte usor de intretinut. Pentru a va bucura de avantajele acestui produs, este important sa alegeti modalitatea de prindere adecvata.

Noi va punem la dispozitie o gama variata de balustrade din sticla cu prindere in pardoseala, ce pot fi realizate exact pe placul dumneavoastra. Acestea pot fi realizate fie din sticla transparenta fara rama, fie din sticla cu mana curenta din aluminiu sau alte materiale. Folosim sticla de minim 12 mm grosime, securizata sau laminata, acestea fiind cele doua tipuri recomandate pentru balustrade.

In cazul in care are loc un accident si balustrada se sparge, sticla securizata cade de pe pozitie, fragmentandu-se in bucati netaioase, ce pot accidenta persoanele aflate in apopiere. In schimb, sticla securizata si laminata nu reprezinta un pericol , deoarece in momentul spargerii ea va ramane pe pozitie. Sistemele de prindere ale acestor balustrade din sticla sunt variate, acestea fiind alese in conformitate cu fiecare proiect in parte.

De la structuri simple dar moderne, la combinatii deosebite intre sticla si metal, aceste balustrade pot fi realizate sub forma de adevarate elemente decorative si functionale. Asadar, pentru mai multe detalii despre produsele noastre, ne puteti contacta oricand. Va asteptam!

Balustrade din sticla cu prindere in conectori

Balustradele din sticla sunt elegante, moderne si au o durata de viata indelungata, astfel ca oricine si-ar dori sa aiba scari sau balcon cu o astfel de balustrada. Pe langa balustradele de sticla cu prindere in pardoseala, noi va punem la dispozitie si diverse modele de balustrade din sticla cu prindere in conectori. Acestea pot fi utilizate pe suprafetele plane, dar si suprafete aflate in panta. Mai exact , sunt ideale pentru spatii de birouri, spatii rezidentiale, dar si spatii comerciale.

Aceste sisteme de prindere in conectori sunt inovative, iar prinderea se realizeaza pe partea laterala a scarilor, fara sa mai fie nevoie de alte componente intermediare. Conectorii sunt elemente din inox de diferite forme si dimensiuni, ce pot fi ajustati in functie de fiecare model. Principalul avantaj al acestor balustrade este flexibilitatea in executie si montajul rapid.

Sistemele de prindere in puncte sunt alcatuite din conectori punctuali, cleme pentru balustrade si alte accesorii necesare pentru fixarea panourilor de sticla. Aceste sisteme ingenioase sporesc fiabilitatea lucrarilor in care se foloseste sticla. Sunt realizate din materiale rezistete, ce asigura o fixare de durata, pe aproape orice tip de suport. Balustradele ealizate astfel devin un ansamblu extrem de flexibil, elegant si sigur.