0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

TAMPLARIE PVC

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

TAMPLARIE PVC

Tamplaria PVC se remarca prin confort termic ridicat, durabilitate, izolare termica, intretinere facila, protectie, dar si o durata de viata indelungata. In comparatie cu tamplaria clasica din lemn, profilele din PVC au o serie de avantaje importante pentru orice locuinta, birou sau spatiu public. Noi va intampinam cu pofile de tamplarie PVC de inalta calitate, realizata cu tehnologie si materiale superioare. Pentru a mentine un nivel optim de performanta, 80% din materiile prime folosite sunt importate.

De ce sa alegeti tamplaria PVC? Iata cateva dintre cele mai importante avantaje:

Eficienta energetica – conceptul sistemelor de tamplarie PVC are la baza nu doar reducerea pierderilor de energie dintr-o cladire, ci si utilizarea si generarea eficienta a acesteia. Datorita izolarii termice superioare, costuile la energie vor scadea, iar confortul termic va fi cel dorit.

Durabilitate si rezistenta – tamplaria PVC este special conceputa pentru a rezista la capriciile vremii, fara sa aiba nevoie e protectie speciala. Sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC nu se deformeaza din cauza variatiilor de temperatura si isi pastreaza culoarea.de asemenea, materialul are o buna rezistenta la substante precum grasimi si uleiuri minerale, acizi , baze, alcooli etc.

Intretinere facila – suprafata neteda a PVC-ului este foarte usor de curatat de praf si mizerie. In plus, datorita proprietatilor antifungice, nu se vor dezvolta mucegaiuri sau alte medii bacteriologice care pot afecta aspectul tamplariei, dar si sanatatea oamenilor.

Securitate – nivelul de securitate al cladirii este imbunatatit cu ajutorul tamplariei PVC, extrem de rezistenta la incercarile de efractie. Ferestrele si usile pot fi prevazute cu sisteme de blocare, astfel ca puteti scapa de orice grija. Totodata, PVC-ul are o rezistenta crescuta la foc, acesta avand un continut semnificativ de clor. Prin urmare, tamplaria PVC reduce viteza de propagare a flacarilor, precum si riscul de aparitie a incendiilor.