0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

PERETI CORTINA

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

PERETI CORTINA

Perete cortina standard

Spre deosebire de peretele cortina celular, varianta standard este prevazuta cu profile vizibile din interior si exterior, atat pe verticala , cat si pe orizontala. Aceste sunt ideale pentru constructiile moderne si pot fi adaptate cu usurinta oricarui proiect, intr-o varietate de combinatii. Noi va punem la dispozitie perete cortina standard usor de asamblat, realizat din materiale si componente de inalta calitate, imbinate astfel incat structura sa reziste la apa sau presiunea vantului.

Si acest perete cortina are o constructie articulata, conceputa astfel pentru a se adapta modificarilor de la nivelul cladirii aparute in timp, sau dilatarii/contractarii profilelor de aluminiu. Cu toate acestea, deformarile sau modificarile aparute la nivelul profilelor nu afecteaza gradul de rezistenta la vant, impermeabilitatea sau proprietatile fono- termoizolante. Ferestrele sunt concepute astfel incat sa nu iasa in afara, iar coloanele si traversele utilizate la realizarea peretelui cortina standard au grosimea de 55 mm.

Din punct de vedere estetic, peretii cortina standard sunt disponibili in toata gama de culori RAL si pot fi combinati cu placari de material compozit cum este cel de tip BOND. Acest material de foarte buna calitate asigura obtinerea unor suprafete plane, usureaza mentenanta si confera un aspect modern cladirii. Izolarea este asigurata cu ajutorul camerelor de aer si a garniturilor EPDM, iar evacuarea apei este posibila datorita unui sistem de canale de drenaj. In plus, noi va asteptam nu doar cu sfaturi tehnice, ci si cu o echipa de specialisti cu experienta, ce va pot ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Perete cortina structural

Cele mai elegante si impunatoare cladiri sunt cele cu fatade din sticla si aluminiu autoportante, denumite modern pereti cortina. Acestea confera un aspect modern , faciliteaza patrunderea luminii naturale in interior si ofera o priveliste deosebita, mai ales in cazul cladirilor cu multe etaje. Peretii cortina se caracterizeaza prin versatilitate, intrucat aceste structuri pot fi aplicate pe planuri verticale, inclinate, sau pot fi utilizate chiar la relizarea cupolelor, luminatoarelor sau acoperisurilor moderne.

Noi va punem la dispozitie perete cortina structural, un sistem ce ofera posibilitatea realizarii unor structuri impresionante, indiferent de proiectul cladirii. Aceasta structura este proiectata pentru a face fata eventualelor deformari ale cladirii survenite in urma vibratiilor, cutremurelor etc, sau in cazul in care profilele de aluminiu se dilata/contracta.

Proprietatile fono-termoizolante se datoreaza profilelor cu bariera termica, ce intra in alcatuirea unui numar mare de coloane, pentru ca peretele sa reziste incarcaturii statice sau dinamice. Peretele cortina structural se bucura de un nivel crescut de impermeabilitate, asigurata de cele trei randuri de garnituri EPDM si un sistem de scurgere al apei eficient.

Din punct de vedere estetic, se obtine un aspect de oglinda, profilele de aluminiu fiind vizibile numai la interior. Geamul este lipit de rama de aluminiu cu silicon structural Dow Corning, un produs de calitate superioara, ce asigura un finisaj impecabil. Este important de retinut ca sistemul M4 are la baza profile cu rama fara bariera termica.