0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

TAMPLARIE ALUMINIU

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

TAMPLARIE ALUMINIU

Tamplaria de aluminiu este o solutie excelenta pentru constructiile atipice, care au de obicei in componenta beton, otel si sticla. Desigur, datorita rezistentei mari si izolarii termice excelente, aceasta tamplarie aluminiu poate fi utilizata pentru orice fel de constructie, avantajele sale fiind numeroase. Noi va oferim o gama diversificata de profile aluminiu pentru feretre, usi, compartimentari interioare, dar si pereti cortina.

Vopsirea profilelor in camp electrostatic este posibila intr-o paleta cromatica variata, pastrand culorile neschimbate pentru perioade indelungate. Asamblarea tamplariei se face prin sertizare, ceea ce ii sporeste rezistenta mecanica. In plus, aceste profile au o rezistenta asemanatoare cu cea a metalelor, motiv pentru care armarea suplimentara nu mai este necesara.

In functie de preferinte, buget si necesitati, puteti opta pentru profile aluminiu cu bariera termica sau profile aluminiu fara bariera termica. Cele prevazute cu bariera termica asigura o izolare excelenta, la fel de eficienta ca si in cazul profilelor de PVC. Performanta acestor profile se datoreaza miezului de poliamida, precum si garniturilor in 3 straturi. Pentru un produs finit de inalta calitate, folosim si elemente de feronerie rezistente in timp si usor de utilizat.

Gama de profile fara bariera termica este mai accesibila din punctul de vedere al costurilor si este destinata utilizarii in zone climatice calde sau compartimentarii interioare. Astfel, aceste profile intra in alcatuirea compartimentarilor si usilor interioare, dar pot fi utilizate si la exterior. Chiar daca gradul de izolare este unul mai scazut, profilul de aluminiu este la fel de calitativ, ca si in cazul celor prevazute cu bariera termica.