0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

Compartimentari sticla

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

Compartimentari sticla

Sistemul de compartimentare cu sticla este folosit de catre arhitecti si designeri de interior la nivel mondial, fiind extrem de popular. Acest domeniu ofera libertate in alegerea solutiilor, flexibilitate financiara si posibilitati de personalizare si modificare ulterioara extrem de numeroase. Solutiile noastre de compartimentari sticla ofera nu doar un aspect elegant si foarte atragator, dar si confort in utilizare, spatii mai luminoase fara consum de energie si desigur, mentenanta facila.

Noi va intampinam cu o gama diversificata de profile pentru compartimentari sticla, disponibile in finisaje numeroase. Pe langa peretii glisanti, aceste sisteme presupun si integrarea unor elemente precum usi glisante, batante, colorate, sablate etc. Impreuna cu specialistul care se ocupa de proiectul dumneavoastra, gasim cele mai bune idei si sugestii de compartimentare pentru orice tip de spatiu, satisfactia fiind garantata.

Indiferent ca este vorba despre locuinte, birouri, spatii comerciale sau alte incaperi, compartimentarea cu sticla reprezinta alternativa potrivita de optimizare spatiilor de lucru, dar si a multor alte activitati cotidiene. Peretii glisanti si usile din sticla ofera luminozitate si transparenta spatiilor, dar si un grad inalt de izolare termica si fonica. Din punct de vedere estetic, sticla poate fi personalizata prin diverse metode, astfel ca se pot crea jocuri de culori, umbre, finisaje etc.

Utilizam sticla securizata sau laminata cu grosimi cuprinse intre 8-12 mm de cea mai buna calitate, dar si elemente de feronerie cu un design modern, cat mai putin vizibil si foarte rezistente. Oferim garantie si montaj si ne adaptam cerintelor primite de la clientii nostri atat din punct de vedere tenic, cat si estetic. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!