0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

CABINE DE DUS LA COMANDA

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

CABINE DE DUS LA COMANDA

Cabina de dus reprezinta solutia ideala pentru amenajarea spatiilor nu tocmai generoase, datorita designului modern si ergonomic. La solicitarea dumneavoastra, putem executa o gama larga de modele cabine de dus, personalizate in functie de cerintele si specificatiile pe care le primim. Astfel, realizam cabine de dus la comanda cu usi batante sau glisante, atat pe drept, cat si pe curb. Produsele sunt realizate cu sticla securizata de 8 mm grosime, ce poate fi sablata mecanic sau poate fi acoperita cu folie pe partea exterioara.

Pentru a fi siguri de calitatea produselor pe care le executam, colaboram cu un important furnizor de feronerie, Dorma Gral Germania, care se asigura toate produsele si accesoriile necesare sistemului de etanseizare si feronerie. Elementele de feronerie sunt disponibile in finisaje si modele diverse, precum varianta mata, vopsita sau cromata. Astfel, reusim sa obtinem un design modern, elegant si un produs finit deosebit de versatil.

Cabinele de dus pe care vi le propunem sunt create astfel incat sa ofere confort in utilizare, dar si si intimitate, spatiu suficient sau functii multiple. Peretii cabinelor pot avea gradul de transparenta dorit, iar interiorul poate fi dotat functie de preferintele dumneavoastra. Inainte de a lua o decizie finala, recomandam solicitarea sfatului unui specialist, care va poate spune ce design se integreaza cel mai bine in spatiul disponibil. Astfel, ne putem adapta cerintelor dumneavoastra si putem oferi solutia ideala atat din punct de vedere estetic, cat si functional.