0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

VITRINE MAGAZINE

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

VITRINE MAGAZINE

Mobilierul din sticla este ideal pentru expunerea bijuteriilor, produselor de infrumusetare, produselor publicitare etc. Produsele sunt prezentate publicului in conditii optime de siguranta, iar efectele de marketing nu pot fi ignorate de catre niciun comerciant. Noi oferim o gama variata de vitrine magazine elegante si spatioase, adaptate in functie de volumul si dimensiunea obiectelor ce urmeaza sa fie comercializate.

Acestea sunt concepute in functie de spatiul si specificul produselor dumneavoastra si au structuri foarte rezistente, ceea ce asigura o durata de viata indelungata. Vitrinele pot fi personalizate conform cerintelor dumneavoastra, dar si bugetului alocat, specialistii nostri fiind extrem de atenti la fiecare detaliu. Pentru realizarea vitrinelor utilizam sticla de calitate superioara, precum sticla securizata, sticla clara, sticla vopsita sau sticla ultraclara.

Poate fi realizat in varianta standard cu balamale, incuietori, manere, cadru metalic, din MDF sau inox, dar si intr-o varianta moderna. Aceasta presupune asamblarea placilor de sticla prin lipire cu UV, ceea ce ne ajuta sa obtinem vitrine cu un design deosebit, un grad ridicat de etanseitate, dar si rezistenta.

Spre deosebire de alte tipuri de mobilier, vitrinele din sticla ofera vizibilitate maxima produselor expuse. In plus, pot fi create jocuri de lumina si culoare, care sa puna in evidenta obiectele respective si sa atraga cat mai multi clienti. Aceste mici efecte pot fi obtinute cu ajutorul sistemelor de iluminare montate in interiorul sau exteriorul vitrinelor. Lucram cu designeri de profil cu exprienta si imbratisam ideile primite de la clienti, astfel ca facem tot posibililul sa obtinem produse care sa imbine functionalitatea cu designul si estetica.