0736 831 831
Luni - Vineri 9:00 - 19:00

INTRARI STICLA

Va oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate

INTRARI STICLA

Compania noastra executa intrari sticla moderne,rezistente si sigure, ce pot satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Acestea sunt proiectate pe structuri din fier, aluminiu sau inox, iar pentru fixarea sticlei se folosesc sistemele de tip Spider, dar si o gama vasta de conectori. Astfel, imbinarea dintre sticla si conectori este una armonioasa, ce reuseste sa indeplineasca atat cerintele estetice, cat si cele tehnice si functionale. In functie de optiunile clientului, putem folosi sticla clara sau colorata, securizata sau laminata de la 10 pana la 25 mm grosime.

Etansarea componentelor de sticla se realizeaza cu un silicon special, care asigura rezistenta si ajuta la obtinerea designului dorit. Intrarea sau usa de la intrare are un rol extrem de important, indiferent ca ne referim la o locuinta sau la o cladire publica. Aceasta trebuie sa transmita siguranta, dar si sa aiba un aspect deosebit. Dat fiind ca are o pozitie centrala in general, intrarea nu are cum sa ramana neobservata. Astfel, alaturi de ferestre, usa de la intrare ofera o imagine de ansamblu intregii locuinte, care trebuie sa fie neaparat una placuta si primitoare.

Modelul intrarii variaza de la proiect la proiect, astfel ca proportia sticlei depinde de vizibilitatea dorita, mai ales atunci cand se opteaza pentru sticla clara. Daca doriti un efect estetic deosebit, puteti alege sticla colorata sau chiar un vitraliu, astfel ca intrarea va fi cat se poate de originala si va atrage atentia tuturor trecatorilor. In functie de arhitectura cladirii, specialistii nostri va pot ajuta cu cele mai bune proiecte, idei si sugestii. Va asteptam!